#2x2afogakert challenge

//#2x2afogakert challenge

Naponta több mint 1 órát tölt a közösségi oldalak böngészésével? Hetente legalább két részt megnéz kedvenc sorozatából? Miért nincs napi 2×2 perce arra, hogy megfelelően fogat mosson? Egy átlag magyar évi egy tubus fogkrémet és fogkefét használ. Naponta fél percnél is kevesebbet tölt fogmosással. Többet között ez is az oka annak, hogy Magyarország első helyen áll Európában a szájüregi daganatok okozta elhalálozásban. Itt az idő, hogy tegyünk ellene közösen!

A szájápolás világnapja, alkalmából az ArtDent Fogászat és Szájsebészet célul tűzte ki, hogy együtt javítsuk Magyarország lakosságának szájápolási szokásain.

Csatlakozzon hozzánk Ön is. Két héten keresztül naponta 2x, 2 percig mossunk közös fogat!!

Legyen ez a két hét próbatétel az Ön számára, DE ne felejtse el azt, hogy a rendszeres fogmosás hosszútávon  megmentheti az Ön életét. Higgye el, hogy ez a napi 2×2 perc élete legjobb befektetése lesz!

Hívjuk fel közösen a szájápolás fontosságára a figyelmet! Készítsünk fényképet fogmosás után és töltsük fel a Facebookra és/vagy Instagram-on, jelöljük be 3 barátunk, buzdítva őket arra, hogy vegyenek részt a kihívásban. Ennek köszönhetően a fogmosás fontosságának üzenete még több emberhez eljuthat!

Hívjuk fel közösen a szájápolás fontosságára a figyelmet és vegyen részt a kihívásban!

  1. Mossa meg a fogát naponta 2×2 percig 2 héten keresztül.
  2. Készítsen fogmosás közben egy fényképet.
  3. Ossza meg a képet a facebook-on és/vagy az instagram-on és ne felejtse használni a #2x2afogakert hasthag-et.
  4. Hívja meg 3 barátját a kihívásra.
  5. JÁTSZON ÉS NYERJEN! Jelölje be posztjában az Artdent Fogászatot, hogy nyerhessen egy ajándék fogfehérítést és fogkőeltávolítást.

Vegyen részt játékunkon 2017. április 10-ig és legyen Ön is a három szerencsés egyike, aki ingyenes fogfehérítésen és fogkőeltávolításon vehet részt. Sorsolás április 15-én 20 órakkor az Artdent Fogászat Facebook oldalán. A további információkért kattintson.

Nincs még hozzászólás.

Szóljon hozzá, kérdezzen, reagáljon Ön is!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.